Ruuanlaitto kotona on, paitsi normaalia päivittäistä toimintaa, yleensä myös välttämätöntä. Toki se on nykyään myös trendikästä ja monille rakas harrastus. Kuten kaikissa harrastuksissa, tarvitaan ruuanlaitossakin oikeanlaiset välineet, jotta se olisi mukavaa ja työ sujuisi joutuisasti. Kunnolliset keittiövälineet ovat onnistuneen lopputuloksen kannalta a ja o. Mitkä lukuisista tarjolla olevista välineistä ovat sitten ne käyttökelpoisimmat? Mietitäänpä kymmenen tärkeimmän välineen lista, joita tarvitaan jokaisessa keittiössä. Kunnolliset veitset tulevat ehkä mieleen ensimmäisenä. Niiden lisäksi tarvitaan myös tukeva leikkuulauta. Näillä päästään ruuanlaitossa hyvään alkuun eli saadaan ainekset pilkottua. Nuo ainekset pitää sitten kypsentää keittämällä tai paistamalla, joten tarvitaan lisäksi vähintään yksi kattila ja laadukas paistinpannu. Uunissa kypsentämiseen tulee käytössä olla myös uunivuoka. Kauha ja paistinlasta tarvitaan kypsyvän ruuan käsittelyyn. Erikokoiset kulhot ovat tarpeen ruuan valmistukseen, esillepanoon ja säilytykseen. Myös vispilä ja usein myös raastinrauta kuuluvat keittiövälineiden top 10 listalle. Näillä perustyökaluilla saa jo aikaan monenmoiset makoisat ateriat itselle, perheelle tai ystävien kanssa nautittavaksi.