Siirry suoraan sisältöön
Diplomacy » Blogi » Pääsiäinen ja terassikauden aloitus

Pääsiäinen ja terassikauden aloitus

Maaliskuu lähenee jo loppuaan. Se tietää varmaa kevään tuloa. Oikeastaanhan kevät on jo, mutta tänä vuonna vaan säästä sitä ei niin huomaa. Lunta on sadellut koko kuun ajan ja pakkastakin on ollut riittämiin.

Kohta juhlitaan pääsiäistä. Meille se merkitsee usein grillikauden avajaisia. Grillaamme lammasta ja teemme uunissa valkosipulikermaperunoita.

Useana vuonna olemme ottaneet esille myös puutarhakalusteet tai ainakin osan ulkotuoleista ja pöydän. Jos aurinko sattuu paistamaan on terassin nurkassa jo ihan siedettävät lämpötilat ja muutama pisama saattaa ilmestyä nenän päähän.

Yleensä siinä sitten huhti- ja toukokuun aikana loputkin pihakalusteista löytävät omat paikkansa. Kansituolit asetetaan takapihalle ja kevyempi parveketuoli ja pöytäsarja saa oman tilansa etupihan puolelta. Äitienpäivänä jo viimeistään on muutama ulkokukkanen istutettu ruukkuun ja yritit muuttavat ulos autotallin ikkunalta.

Miten teillä näkyy kevään tulo? Onko jotain pääsiäissuunnitelmia jo valmiina? Meillä on lammaspakastimessa mutta pääsiäisruoho ei vielä ole itämässä. Vielä onneksi ehtii ihan hyvin!